Θανάσιμες Αμαρτίες

Θανάσιμες Αμαρτίες by Λερναία Ύδρα


Πολλοί πιστεύουν ότι εμείς καθορίζουμε την ζωή μας. Ότι τα πάντα είναι συνέπειες των δικών μας πράξεων. Αυτό πίστευε και ο Τζος, ένας άνθρωπος που ένιωθε από πολύ μικρό παιδί ότι ήταν ιδιαίτερος. Και τα πάντα ήταν αποτέλεσμα των δικών του πράξεων. μέχρι που ανακάλυψε ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα πιόνι, σε μια αόρατη σκακιέρα. Με παίχτες τον Θεό και τον διάβολο.

Μόνο που το ανακάλυψε πολύ αργά… Η μήπως όχι;


Αγαπητοί φίλες και φίλοι! Με χαρά σας παρουσιάζω το έργο που είχαμε ξεκινήσει πριν από λίγους μήνες με ακόμη οκτώ άτομα απο την ομάδα: «Ο Μάριος Καρακατσάνης και η παρέα του». Ως απώτερο σκοπό είχαμε να φτιάξουμε ένα διήγημα όλοι μαζί σαν μια ομάδα, προσπαθώντας να ενώσουμε τα στιλ 9 διαφορετικών ανθρώπων. Ένα project όπως καταλαβαίνετε, εξαιρετικά δύσκολο αλλά και χρονοβόρο! Ωστόσο με μπόλικο ζήλο αλλά και υπομονή, η ιδέα αυτή ήρθε εις πέρας. Σημασία δεν έχει αν τα καταφέραμε ή όχι. Αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και η θέληση να συνεργαστούν 9 άνθρωποι εκ των οποίων ανάμεσα μας υπήρχαν και κάποιοι που δεν ήταν συγγραφείς και ήθελαν να συμμετάσχουν και εκείνοι με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαμε όλοι μας. Και αυτό ήταν όλο το νόημα και ο σκοπός της κίνησης αυτής.
Στο διάστημα αυτό περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και το διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, μιας και κανείς μας δεν το είχε ξανά κάνει! Για αυτό σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου!
Τα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν είναι οι παρακάτω:Λερναία Ύδρα


Απολαύστε το διήγημα σε ψηφιακή μορφή Flipbook πατώντας ΕΔΩ

Advertisements