Λίγα λόγια για μένα

Γεια σας! Με λένε Κων/νο Ν. Βαρδή και είμαι γεννημένος το 1979 στο Περιστέρι Αττικής. Αυτή τη στιγμή κατοικώ στην Αθήνα, όπου και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Από μικρός είχα κλίση στη ζωγραφική, στα ταχυδακτυλουργικά και στην εξιστόρηση φανταστικών ιστοριών. Όταν δε, τα συνδύαζα όλα αυτά, το αποτέλεσμα ήταν μία φανταστική ιστορία που συνήθως γινόταν το επίκεντρο της παρέας.

Πρόσφατα κατέκτησα τη δεύτερη θέση των βραβείων λογοτεχνίας του φανταστικού LARRY NIVEN 2015 με τη νουβέλα μου: Απρόσκλητος επισκέπτης.

Η παρούσα σελίδα, εκτός από την ψυχική και συγγραφική εκτόνωση που μου προσφέρει, έχει δημιουργηθεί με σκοπό να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και να σας κάνω να ταξιδέψετε σε κόσμους μαγικούς ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν το καταφέρω αυτό, τότε η προσπάθειά μου θα έχει πετύχει το στόχο της. Μέσα από αυτή τη σελίδα θα μαθαίνετε τα επόμενά μου βήματα που αφορούν τον χώρο του βιβλίου καθώς και θα μπορείτε να διαβάζετε μερικές από τις μίνι ιστορίες μου, «μυθιστουργήματα» όπως μου αρέσει να τις αποκαλώ, που θα αναρτώ. Ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωσή τους, όσο κι εγώ τη συγγραφή τους.

Καλή συνέχεια!!!


Λοιποί σύνδεσμοι:

Η συνέντευξή μου στο Book Tour

Η συνέντευξή μου στο koukidaki

Η συνέντευξή μου στο ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑ

Η συνέντευξή μου στον aylogyros 

Η συνέντευξή μου στο Bookaholik

Η συνέντευξή μου στο nyctophilia

Η παρουσίασή μου στο Mindhack


wattpad

βιβλιοnet

goodreads (1)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ