J. F. Kennedy

Παρόλο που ο Lee Harvey Oswald συνελήφθη ως ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον J.F. Kenenty, οι θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο του προέδρου των ΗΠΑ δεν σταμάτησαν ποτέ.

Λίγοι ως ελάχιστοι, ήταν αυτοί που πίστεψαν πως δεν κρυβόταν κανείς άλλος πιο ισχυρός,πίσω απ’ τις ενέργειες του Oswald.

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, μας οδήγησε σε αμέτρητα σενάρια, απίστευτα ίσως, που όμως για κάποιους καθρεφτίζουν την αλήθεια, βγάζουν στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και αποτελούν την πιο πιθανή αιτία της δολοφονίας.

“ Τον δολοφόνησαν για να μην μιλήσει” ισχυρίζονται.

Να μην μιλήσει για ποιους και για τι; Ποια γεγονότα ήξερε και ήθελε να αποκαλύψει στον Αμερικανικό λαό;

Ιδού, οι απαντήσεις:

Το πρώτο και κυριότερο ίσως, ήταν, σύμφωνα πάντα με τις απόψεις κάποιων, την διαφθορά στους κόλπους μεγάλων οργανισμών.

Ο Κένεντι είχε έρθει σε σύγκρουση με τον Allen Dulles (αρχηγό της CIA) και τον απέλυσε μετά το φιάσκο της “επιχείρησης στον κόλπο των χοίρων” στην Κούβα το 1961.

Διέταξε την επιστροφή στις ΗΠΑ των βασικών πρωτεργατών του πολέμου στο Βιετνάμ και στις 18 Ιουλίου 1963 ανακοίνωσε στο Κογκρέσσο την πρόθεση του να πάρει μέτρα για την μείωση του ελλείμματος, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους τραπεζίτες.

Είχε πληροφορηθεί για υποθαλλάσσιες γεωτρήσεις, όπου η εταιρία πετρελαιοειδών ΖΑΤΑΤΑ OIL στο Τέξας,με πρόεδρο τον George Bush είχε πειραματιστεί για αρκετό καιρό σε μια νέα μέθοδο. Παράγονταν ναρκωτικά σε υπόγειες πόλεις και μεταφέρονταν απ’ την Νότιο Αμερική στα νησιά που γίνονταν οι γεωτρήσεις και από κει με πλοία διακινούνταν ανενόχλητα σε πολλές χώρες.

“Ο Κένεντι ήξερε για την ύπαρξη εξωγήινων και θα το ανακοίνωνε στον κόσμο”, είναι η δεύτερη αιτία της δολοφονίας του, λένε πολλοί.

Στις 2 Ιουλίου 1947, συνετρίβη στο Roswell του Ν. Μεξικού ένα ΑΤΙΑ με 92 μάρτυρες εκ των οποίων οι 35 ήταν στρατιωτικοί. Βρέθηκαν 4 πτώματα.

Στις 13 Φεβρουαρίου άλλο ένα, συνετρίβη στην περιοχή AZTEC του Ν. Μεξικού και στις 25 Μαρτίου 1948 κι άλλο στην ίδια περιοχή όπου βρέθηκαν 16 πτώματα ανθρωποειδών,ύψους 1,20μ. Το σκάφος ήταν κατασκευασμένο από ένα άγνωστο υλικό και είχε διάμετρο 33μ.

Μετά την πρώτη συντριβή, δημιουργήθηκαν τμήματα που ασχολούνταν με τα ΑΤΙΑ. Η σπουδαιότερη επιχείρηση είχε το κωδικό όνομα Majestic12 και ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου 1947. Είχε 12 μέλη, όλοι πρώην μέλη της “Jason Society” και η βάση της ήταν στην πολιτεία του Maryland σε μια απομονωμένη περιοχή, όπου η πρόσβαση γινόταν μόνο με αεροπλάνο.

Η CIA ήταν ο πρωτεργάτης στις προσπάθειες συγκάλυψης των ερευνών για θέματα των ΑΤΙΑ, σύμφωνα με την γνώμη δύο ειδικών σε τέτοια θέματα, των William Cooper και George Seagal. Οι ίδιοι, λένε, πως η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ γνωρίζει πάρα πολλά για την έλευση ΑΤΙΑ και πως τόσο ο George Washigton όσο και ο Abraham Lincoln πίστευαν πως είχαμε δεκτή επίσκεψη από εξωγήινους.

Ο Roosevelt φαίνεται πως είχε επαφή με ΑΤΙΑ το 1934 και ο Τρούμαν στις 4 Ιουνίου 1945. Ο Eisenhower είχε παρακολουθήσει επίδειξη ιπτάμενου δίσκου στην περιοχή της στρατιωτικής βάσης Edwards στην Καλιφόρνια, όπου ο ιπτάμενος δίσκος αιωρούνταν για ένα λεπτό πάνω απ’ τον διάδρομο και μετά έκανε ελιγμούς υπό ορθές γωνίες, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν είναι εφικτό.

Το 1949, σε μια ακόμα πτώση ΑΤΙΑ, βρέθηκε για πρώτη φορά ένας επιζώντας. Όταν μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Λος Άλαμος, τον εξέτασαν και τον χαρακτήρισαν E.B.E. ( Extraterrestrial Biological Entity). Έμοιαζε με φίδι και έντομο μαζί και επειδή τρεφόταν με χλωροφύλλη, κάλεσαν τον κορυφαίο βοτανολόγο Guillermo Mendoza. Ο ΕΒΕ, περιέγραψε με σκίτσα ότι οι πρόγονοι του ήρθαν στην Γη πριν 25.000 χρόνια, όταν ο Ήλιος τους έσβησε. Επειδή δεν ήθελαν να γίνουν αντιληπτοί ούτε να μας ενοχλήσουν, ζουν κάτω από την γη. Όλα τα στοιχεία βρίσκονται σε φάκελο με το κωδικό όνομα “Κίτρινο Βιβλίο”. Τέλη του 1951 ο ΕΒΕ αρρώστησε και παρόλες τις προσπάθειες πέθανε στις 18 Ιουνίου 1952.

Οι συντριβές φυσικά δεν σταμάτησαν, και στις 6 Δεκεμβρίου 1950 είχαμε πτώση στο Laredo του Τέξας, όπου βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα με εξαιρετικά μεγάλο κεφάλι και ύψος γύρω στο 1,30μ.

Στις 20 Μαΐου 1953, από πτώση στο Kingman της Αριζόνα βρέθηκαν 4 πτώματα που μεταφέρθηκαν στην αεροπορική βάση “Wright Patterson” στο υπόστεγο 18.

Ο Κένεντι ενδιαφερόταν πολύ για το διάστημα και είχε υποσχεθεί στον αμερικανικό λαό, πως εκείνοι πρώτοι θα προσεδαφίζονταν στο φεγγάρι. Όταν όμως τα έλεγε αυτά, είχε ήδη γίνει βάση στην Σελήνη, Ρώσων και Αμερικανών.

Στις 22 Μαϊου 1962, πειραματικό σκάφος είχε προσεδαφιστεί στον Άρη. Μεγάλη μυστική οργάνωση, σκεφτόταν βάση στον Άρη για την δημιουργία αποικίας και χάρηκε με τις κινήσεις του προέδρου.

Ο Κένεντι όμως έμαθε τα σχέδια τους, που είχαν επίσης σκοπό να αφανίσουν μεγάλο μέρος του γήινου πληθυσμού και από φίλος έγινε αυτόματα εχθρός τους.

Το 1963, έστειλε τελεσίγραφο στα μέλη του Majestic12 να σταματήσουν τις παράνομες δραστηριότητες και πως θα τους ξεσκέπαζε.

Ας έρθουμε τώρα στο επίμαχο βίντεο της δολοφονίας του. Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως η μοιραία σφαίρα ήταν από όπλο στα χέρια του οδηγού του, του William Greer. Λένε, πως αν κάποιος παρακολουθήσει το βίντεο σε αργή κίνηση, θα δει τον οδηγό μετά τον πρώτο πυροβολισμό (που ήταν το σύνθημα) να γυρίζει πίσω δεξιά κρατώντας κάτι στο αριστερό του χέρι και να το μετακινεί πάνω απ’ τον δεξί του ώμο.Υποστηρίζουν πως το όπλο αλλά και η σφαίρα ήταν ειδική κατασκευή για να του προκαλέσει μη αναστρέψιμο τραυματισμό.

Τέσσερις μάρτυρες που ανέφεραν πως είδαν τον οδηγό να πυροβολεί τον Κένεντι, βρέθηκαν νεκροί. Απειλήθηκαν όσοι ήθελαν να πουν το ίδιο και όσοι δεν συμμορφώθηκαν σκοτώθηκαν ή πέθαναν μέσα σε 2-3 εβδομάδες από καρκίνο.

Μέσα σ’ αυτούς, και ο Greer, που τρεις μόλις εβδομάδες μετά το συμβάν έφυγε απ’ την ζωή, χτυπημένος από καρκίνο.


 Πηγή: https://sites.google.com/site/echeiendiapheron/

Advertisements