Βιβλιοταξιδευτής…

Βιβλιοταξιδευτής
Όταν η φύση τον αδίκησε και η δυσλεξία του στοίχειωσε τη ζωή, αφήνοντάς τον απομονωμένο και περιφρονημένο, η καλή του τύχη του προσέφερε ένα μαγικό δώρο. Ένα δώρο που του έδωσε τη δύναμη να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, όλες τις ισορροπίες και να προσδώσει στον εαυτό του καθετί που ονειρευόταν!

Με μοναδικό του όπλο μία «μαγική» μηχανή, ο Στίβεν θα ταξιδέψει στον χρόνο και θα πάρει εκδίκηση για κάθε περιφρόνηση που έζησε μικρός. Θα αποκτήσει τα πάντα! Θα καταφέρει όμως να μην «πνιγεί» από τη ματαιοδοξία του; Θα αρκεστεί στα δώρα που απέκτησε;

Ο «Βιβλιοταξιδευτής» σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι που σίγουρα δεν έχεις ξανακάνει. Έλα μαζί του σε μία περιπέτεια που θα σου κόψει την ανάσα.

Εισιτήριο…;


Άδεια Creative Commons
Το έργο με τίτλο Βιβλιοταξιδευτής από τον δημιουργό Κων/νος Ν. Βαρδής διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Βασισμένο σε έργο στο http://wp.me/P4ipre-5Z.
Παροχή δικαιωμάτων πέρα από τα πλαίσια αυτής της άδειας μπορεί να είναι διαθέσιμη στοhttp://wp.me/P4ipre-5b.


Διαβάστε το διήγημα online σε ψηφιακή μορφή FlipBook πατώντας ΕΔΩ


Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας αλά Back To The Future…

Βία; Ναι…

Σεξ; Μπα, όχι. Έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει ο πρωταγωνιστής.

Αριθμός λέξεων: Σχεδόν 11.000

Αυτοτελής: Ναι, είναι. Αλήθεια λέω…

Σχόλια: Έχει Linked λέξεις με συνδέσμους από την προσωπική μου σελίδα τους οποίους αν τους πατήσετε θα σας ανοίξει ένα παράθυρο για να δείτε κάποια πράγματα που αφορούν τις μαρκαρισμένες λέξεις.