Πραγματική ομορφιά

Πραγματική ομορφιά


Πόσα γνωμικά, αλήθεια, πόσα ποιήματα και δοκίμια δεν έχουν υμνήσει, ανά το χρόνο, την έννοια της ομορφιάς! Ένας  γοητευτικός άνδρας ή μία εμφανίσιμη γυναίκα πάντα μαγνητίζουν τους γύρω τους και τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης! Μία εκθαμβωτική εμφάνιση βρίσκει πάντα τις πόρτες ανοικτές ενώ η ασχήμια αντιμετωπίζεται σαν αρρώστια…

Σε μία βάση, σε μια παγωμένη θάλασσα στα νοτιοανατολικά της Γροιλανδίας, μια ομάδα ναυτικών δουλεύει απομονωμένη. Εκεί, θα κριθεί για τα πιστεύω της.

Τι είναι ομορφιά; Τι ασχήμια; Μήπως η πραγματική ομορφιά κρύβεται κάπου που δεν πάει ο νους;

Υγ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω την καταπληκτική ομάδα της Nyctophilia για την τιμή που μου κάνανε να εντάξουν το διήγημά μου στην πρώτη τους ανθολογία με ονομασία «Ψίθυροι μέσα στη νύκτα».


Άδεια Creative CommonsΤο έργο με τίτλο Πραγματική ομορφιά από τον δημιουργό Κων/νος Ν. Βαρδής διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές. Βασισμένο σε έργο στο http://wp.me/P4ipre-lv. Παροχή δικαιωμάτων πέρα από τα πλαίσια αυτής της άδειας μπορεί να είναι διαθέσιμη στο http://wp.me/P4ipre-5b.


Διαβάστε το διήγημα online σε ψηφιακή μορφή FlipBook πατώντας ΕΔΩ


 Εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF από τη σελίδα της Nyctophilia πατώντας ΕΔΩ όπου θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε μεταξύ δώδεκα ακόμη ιστοριών γραμμένες από αξιόλογους συγγραφείς.


Είδος: Φαντασίας-τρόμου

Βία: Ψυχολογική

Σεξ: Εν μέρει

Αριθμός λέξεων: 1.893

Αυτοτελής: Ναι