Ικχθίλιον


«…Απόλυτη κυριαρχία», εμμονή της ύπαρξής του. Μοναδικός σκοπός της ζωής του η εξουσία, η υποταγή ανθρώπων και Θεών στο πρόσωπό του. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς συναισθήματα. Με κάθε μέσο… ανθρώπινο και μυστικιστικό. Έκανε τα πάντα. Όσα δεν χωρά η λογική, η ηθική… και έφτασε τόσο κοντά πια! Η Ικχθίλιον, το ξύπνημα του Νέκραταλ, επόμενος στόχος. Ένα μικρό, μα δύσκολο βήμα πριν το απόλυτο…! Θα τα καταφέρει; Μπορεί ένας ανθρώπινος νους να πλανέψει τους Θεούς; Μπορεί να τους ξεπεράσει και να γίνει ο Ένας; Ο απόλυτος Άρχων;
Χαθείτε σε ένα κόσμο μαγικό πέρα από κάθε φαντασία και βιώστε την περιπλάνηση ενός ταξιδιού κόντρα σε κάθε πιθανότητα και λογική.


Ικχθίλιον-Εξώφυλλοebook-Ικχθίλιον-Εξώφυλλο


Προμηθευτείτε το, μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης των εκδόσεων Φυλάτος, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο ακριβώς από πάνω, ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού.

Εκδόσεις Φυλάτος


Επίσης μπορείτε να το αναζητήστε το σε όλα τα γνωστά βιβλιοπωλεία δίνοντας τα παρακάτω στοιχεία όπως αναγράφονται στην κάρτα:


Κάρτα για αναζήτηση βιβλίου2


ή κατόπιν παραγγελίας στις παρακάτω σελίδες των συνεργαζόμενων καταστημάτων:


ProsperusBookia TVΠρωτοπορίαBookWorldBookstationbibliohoraBooks2UBooks in greek   βιβλιοτοπία shopbay.gr  logo-xmas  public_new_logo_news_image_01